A kedvezményezett neve:

Le Bistro Bár Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

A Le Bistro Kft. versenyképességének megőrzése

A szerződött támogatás összege:

7.499.170 Ft

A támogatás mértéke:

70%

A projekt fizikai befejezési dátuma:

2021.11.25.

A projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-00431

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk elsődleges célja a termelés növelése volt. Ezt új eszközök, gépek beszerzésén, új technológiai rendszerek kiépítésén keresztül sikerült elérnünk. A pályázat során beszereztünk új, innovatív, magas minőség fenntartásához szükséges eszközöket, konyhai berendezéseket, az ételek előállításáért felelős teljes felszerelést, gépeket, tárolókat, kínálókat és a legmagasabb szintű higiéniáért felelős eszközöket, úgy mint: különböző típusú professzionális hűtött munkaasztalok, hűtőpult alsó aggregáttal, kombinált rúdmixer – habverő, professzionális mikrohullámú sütő, szeletelő, és feltéthűtő vitrin.

Projektünk legfőbb célkitűzése munkavállalóink teljes létszámának hosszútávú megtartása. Ehhez technológiai megújulásra volt szükség, ami a speciális, modern és korszerű, termelékenységet nagyfokúan növelő eszközök beszerzésének segítségével jöhetett létre. Mindez a cég fejlődéséhez és a termelés javításához járult hozzá. Az új professzionális eszközökkel magasabb minőségű termékeket tudtunk értékesíteni a célcsoportunk számára. A magasabban képzett szaktudással rendelkező munkavállalóink, minőségibb szolgáltatást tudnak nyújtani számukra. Mindezt, a megfelelő technikai eszközparkkal tudtuk megvalósítani.

A terasz megnyitásával a befogadó képességünk háromszorosára növekedett a nyári időszakban. A beszerzett gépek maximálisan kiszolgálják a nyári csúcsidőszakot.

befeketetes-a-jovoben