Projekt címe: GINOP-9.1.1-21 azonosítási jelű Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram
- Kedvezményezett neve: Le Bistro Bár Kft.
- Projekt tartalmának rövid bemutatása: Forgóeszköz finanszírozás
- A forgóeszköz finanszírozás anyag és műszaki összetétele: Likviditás biztosítása (készlet, működési költség finanszírozás)
- A szerződött támogatás összege: 10 MFt
- Felhívás azonosító jele: GINOP-9.1.1-21
- A projekt befejezési dátum: 2022.09.26.
- A finanszírozás a Covid19-világjárványra adott uniós válasz részeként történik.
A kedvezményezett neve:
Le Bistro Bár Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:
A Le Bistro Kft. versenyképességének megőrzése
A szerződött támogatás összege:
7.499.170 Ft
A támogatás mértéke:
70%
A projekt fizikai befejezési dátuma:
2021.11.25
A projekt azonosító száma:
VEKOP-1.2.6-20-2020-00431
A projekt tartalmának bemutatása:
Projektünk elsődleges célja a termelés növelése volt. Ezt új eszközök, gépek beszerzésén, új technológiai rendszerek kiépítésén keresztül sikerült elérnünk. A pályázat során beszereztünk új, innovatív, magas minőség fenntartásához szükséges eszközöket, konyhai berendezéseket, az ételek előállításáért felelős teljes felszerelést, gépeket, tárolókat, kínálókat és a legmagasabb szintű higiéniáért felelős eszközöket, úgy mint: különböző típusú professzionális hűtött munkaasztalok, hűtőpult alsó aggregáttal, kombinált rúdmixer – habverő, professzionális mikrohullámú sütő, szeletelő, és feltéthűtő vitrin.
Projektünk legfőbb célkitűzése munkavállalóink teljes létszámának hosszútávú megtartása. Ehhez technológiai megújulásra volt szükség, ami a speciális, modern és korszerű, termelékenységet nagyfokúan növelő eszközök beszerzésének segítségével jöhetett létre. Mindez a cég fejlődéséhez és a termelés javításához járult hozzá. Az új professzionális eszközökkel magasabb minőségű termékeket tudtunk értékesíteni a célcsoportunk számára. A magasabban képzett szaktudással rendelkező munkavállalóink, minőségibb szolgáltatást tudnak nyújtani számukra. Mindezt, a megfelelő technikai eszközparkkal tudtuk megvalósítani.
A terasz megnyitásával a befogadó képességünk háromszorosára növekedett a nyári időszakban. A beszerzett gépek maximálisan kiszolgálják a nyári csúcsidőszakot.